Muziekprogramma

Muziekprogramma feesttent Ballonfestival Hardenberg 2023

 

Het muziekprogramma in de grote feesttent tijdens Ballonfestival Hardenberg liegt er niet om met Qmusic Het Foute Uur, Hardcore Vibes Band en Housuh in the Pauzuh. Kaarten voor de vrijdag- en zaterdagavond zijn dit jaar voor het eerst online te bestellen, zodat jij verzekerd bent van een te gek feest!

 

De eerste avond van het Ballonfestival Hardenberg wordt meteen een knaller met Qmusic Het Foute Uur. Voor deze donderdagavond is de entree gratis. Dans, feest en (her)beleef de allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn!

Op de vrijdagavond komt de Hardcore Vibes Band naar Hardenberg! Deze band bestaat uit zes gabbers die alle happy hardcore en euro house hits uit de 90’s retestrak live spelen. Kaarten voor deze onvergetelijke avond zijn online te bestellen voor €7,50.

Een dag later wordt het Ballonfestival Hardenberg afgesloten met een knallende feestavond met Housuh in the Pauzuh. Dikke hits van nu, clubknallers uit de 00’s, hiphopbangers uit de 90’s, foute guilty pleasures. Housuh in de Pauzuh schiet alle kanten op: van Fisher en Martin Garrix tot de Spice Girls en Dr Dré. Bestel je tickets online voor €10 en jij bent erbij!

De feesttent is op alle avonden geopend vanaf 20.30 uur. Let op; de tent is 16+ Heb je vragen over je tickets of ben je deze kwijtgeraakt, dan kan je contact opnemen met 0523-289818 of uitnodiging@easyfairs.com.

Koop direct online!

Beleef het van boven!

Een ballonvaart is een unieke belevenis! Wil je de omgeving van Hardenberg ook eens vanuit de lucht bewonderen? Koop eenvoudig online kaarten om het festival te beleven vanuit de lucht.