Muziekprogramma

Muziekprogramma feesttent Ballonfestival Hardenberg 2024

 

Het muziekprogramma in de grote feesttent tijdens Ballonfestival Hardenberg liegt er niet om met DJ Don Cartel, Qmusic Het Foute Uur en The Rockaholics. Kaarten voor alle avonden zijn dit jaar online te bestellen, zodat jij verzekerd bent van een te gek feest! Daarnaast hebben we de woensdagavond toegevoegd aan het programma met de Voute Bingo!

 

Dit jaar starten we het programma al op woensdagavond. Dan staat namelijk de Voute Bingo op het programma. Bereid je voor op een avond vol spanning, humor en spectaculaire prijzen. Voor slechts € 10,- entree ontvang je van ons 3 bingokaarten waarbij we in totaal 9 rondes bingo gaan spelen. Gegarandeerd een gezellige avond!

Op donderdagavond komt niemand minder dan DJ Don Cartel langs om de nieuwste hits te draaien. Deze meester van de draaitafels staat garant voor een avond vol dans, plezier en onvergetelijke herinneringen. Mis het niet en scoor je ticket voor donderdagavond voor slechts € 5,-!
Let op: Toegang is vanaf 16 jaar

Ook vrijdagavond wordt een knaller met Qmusic Het Foute Uur, waar schaamteloze guilty pleasures en foute hits de boventoon voeren! Bereid je voor op een avond vol muzikale nostalgie en plezier. Voor maar € 10,- ben je binnen en kan het feest beginnen!
Let op: Toegang is vanaf 16 jaar.

En last but not least, sluiten we het Ballonfestival Hardenberg af met een knaller: band Rockaholics! Deze band staat bekend om hun energieke optredens en het moeiteloos combineren van verschillende muziekstijlen. Dus zorg dat je erbij bent en bestel nu je tickets online voor slechts € 12,50!
Let op: Toegang is vanaf 18 jaar.

De feesttent is op alle avonden geopend vanaf 20.30 uur. Heb je vragen over je tickets of ben je deze kwijtgeraakt, dan kan je contact opnemen met 0523-289818 of uitnodiging@easyfairs.com.

Koop direct online!

Beleef het van boven!

Een ballonvaart is een unieke belevenis! Wil je de omgeving van Hardenberg ook eens vanuit de lucht bewonderen? Koop eenvoudig online kaarten om het festival te beleven vanuit de lucht.