De Toren

De Toren

Een mooie vaste waarde in het jaarprogramma van de stad

Een huis-aan-huisblad dat wekelijks bij 61.000 huishoudens op de mat valt en zelfs in alle vroegte door een grote groep mensen wordt opgehaald vanaf het kantoor in Hardenberg. Dat is De Toren. Margret Ticheler is al 25 jaar kantoormanager van het weekblad dat – zolang zij zich kan herinneren – het Ter Steege Ballonfestival sponsort. “Toen ik begon met werken bij De Toren waren we al partner van het festival. Ons thema is van, voor en door Hardenberg, dus dat sluit perfect aan bij het Ter Steege Ballonfestival”, vertelt Margret. “We willen er zijn voor de samenleving en vinden dit festijn een mooie vaste waarde in het jaarprogramma van activiteiten in de stad. Het is een belevenis voor inwoners van Hardenberg en omgeving, maar ook voor vakantiegangers is het een groot, aantrekkelijk en gratis toegankelijk evenement.”

Blik op de toekomst
Margret hoopt van harte dat De Toren het Ter Steege Ballonfestival waar mogelijk altijd blijft ondersteunen. “Jaarlijks doen wij een geldelijke bijdrage en vorig jaar, ter ere van het 65-jarig jubileum van De Toren, organiseerde De Toren de spectaculaire vuurwerkshow op vrijdagavond”, vertelt Margret trots. “Mensen stonden rijen dik en genoten. Nog steeds horen we enthousiaste verhalen over de show.” De Toren heeft de ambitie om midden in de samenleving te staan. “We stimuleren onze medewerkers dan ook om te kijken hoe ze betrokken kunnen zijn bij activiteiten in de stad”, zegt Margret. “Zo heb ik zelf in het bestuur van het Ter Steege Ballonfestival gezeten. Dit jaar neem ik afscheid en als dank voor de jarenlange inzet vier ik het festival dit jaar mee vanuit de lucht!”

Koop direct online!

Beleef het van boven!

Een ballonvaart is een unieke belevenis! Wil je de omgeving van Hardenberg ook eens vanuit de lucht bewonderen? Koop eenvoudig online kaarten om het festival te beleven vanuit de lucht.