Peters Hout- Bouwmaterialen

Peters Hout- Bouwmaterialen

Het is denken we het breedste feest in Hardenberg

“Je kunt het niet meten, maar ik denk dat het de kracht van de herhaling is”, zegt Marcel Bakker over het partnerschap van Peters Hout- en Bouwmaterialen met het Ballonfestival Hardenberg.

Dit wordt het derde jaar dat Peters het festival sponsort. Het familiebedrijf uit Slagharen helpt professionele en particuliere bouwers bij hun project of klus. De groothandel heeft een royale bouwshop en showroom waar zzp’ers, aannemers en particulieren alles kunnen vinden wat ze nodig hebben voor de bouw of verbouw van een woning of pand.

“Onze belangrijkste reden om het Ballonfestival Hardenberg te steunen is onze naamsbekendheid in Hardenberg vergroten. Wij doen het deels vanuit sociaal oogpunt, maar het is ook een serieus onderdeel van onze marketing. Uiteindelijk moet het gaan lonen.”

VIP tent
De beachflags en bouwhekken op het festivalterrein laten de vele toeschouwers zien dat Peters Hout- en Bouwmaterialen het festival een warm hart toedraagt. Ook de VIP tent is Peters’ pakkie an. “Peters VIP tent”, lacht Marcel, “wij zorgen voor de aankleding van de tent, zoals tafelrokken en dergelijke. Uiteraard voorzien van ons logo.”

Daarnaast is er een financiële ondersteuning. “We vinden het Ballonfestival een enorm leuk event dat door alle leeftijdsgroepen wordt gedragen. Het is denken we wel het breedste feest in Hardenberg, dat ook nog eens heel positief wordt ontvangen door de inwoners van Hardenberg.”

Flink aanpoten
Het festival is elk jaar weer een happening, ook bij Peters. Marcel: “Kaarten verloten we onder potentiële klanten en onder onze huidige klanten. Iedere avond gaat er iemand van het personeel met de winnaars mee omhoog. De zaak is gewoon geopend, dus voor ons is het een gezellig feestje, maar ook flink aanpoten.”

Koop direct online!

Beleef het van boven!

Een ballonvaart is een unieke belevenis! Wil je de omgeving van Hardenberg ook eens vanuit de lucht bewonderen? Koop eenvoudig online kaarten om het festival te beleven vanuit de lucht.