Easyfairs

Easyfairs

Het leukste feestje van het jaar!

Easyfairs Netherlands werkt al bijna 10 jaar samen met het Ballonfestival.  “We zijn een duurzame partner van het festival en genieten van het feest en hoe goed de samenwerking verloopt”, zegt Head of Sales Linda de Boer. “Easyfairs is in de volksmond bekend als Evenementenhal Hardenberg. We verzorgen ook evenementen buiten de deur, zoals het Ballonfestival. We zorgen voor de complete inrichting van het terrein, de ontvangst van de artiesten en het contact met de security en politie. Verder organiseren wij onder andere het programma in de feesttent en de horeca en catering in de VIP-tent.”

Mooie afsluiter
Linda vindt het Ballonfestival persoonlijk één van de leukste evenementen die er is in Hardenberg. “Het is een mooie afsluiter van ons beursseizoen en luidt de zomer in. Ik kan niet wachten. Het toejuichen van de deelnemers van de Brunink Drakenbootrace, het ontvangen van de ballonvaarders en de feestvreugde van de mensen met een beperking tijdens het Speciale Feest… Dat is fantastisch om te zien.”

Een begrip in de omgeving
In de afgelopen jaren heeft Linda het festival zien uitgroeien tot een fenomeen met een uitverkochte feesttent. “Het Ballonfestival  is een begrip in de omgeving. Steeds meer luchtballonnen stijgen op en de feesttent wordt steeds drukker. Het is een feest voor mensen uit de regio én voor de gasten van de vele campings die Hardenberg rijk is. De toeristen weten het Ballonfestival te vinden. Het Ballonfestival is voor iedereen een feestje. Het zomerse weer, de sfeer en de toegankelijkheid maken dat wij een hele trotse partner zijn.”

Koop direct online!

Beleef het van boven!

Een ballonvaart is een unieke belevenis! Wil je de omgeving van Hardenberg ook eens vanuit de lucht bewonderen? Koop eenvoudig online kaarten om het festival te beleven vanuit de lucht.