Brunink Group

Brunink Group

Wij hebben hart voor onze regio

Een zorgeloze zomer voor iedereen. Dat is wat Thomas Brunink van Brunink Group alle inwoners en toeristen van Hardenberg toewenst. Hij is de vierde generatie die in het technische familiebedrijf aan het roer staat. “We hebben wij hart voor onze regio. In Hardenberg doen we het samen”, vertelt Thomas. “We vinden het belangrijk dat er een mooi evenementenprogramma voor inwoners en vakantiegangers in Hardenberg staat en dragen daar graag ons steentje aan bij.”

Sportief spektakel
Hun steentje bijdragen aan de regio doet Brunink Group onder andere door het organiseren en faciliteren van de Brunink Drakenbootrace tijdens het Ter Steege Ballonfestival. “Jaarlijks staan organisaties uit de regio te popelen om hun fanatieke team aan te melden. De deelnemerslijst zit meestal binnen 24 uur vol. Ruim veertig teams met twaalf deelnemers per boot worden ingeloot”, vertelt Thomas. Hij heeft er zin in, want elk jaar is het weer een ontzettend leuk feestje. “De grappen en grollen van de ballonvaarders, de gezelligheid in de feesttent en natuurlijk de Brunink Drakenbootrace. Ook ons eigen team staat te trappelen om de roeispanen in de handen te nemen. Het Ter Steege Ballonfestival is een perfecte start van de zomer!”

Koop direct online!

Beleef het van boven!

Een ballonvaart is een unieke belevenis! Wil je de omgeving van Hardenberg ook eens vanuit de lucht bewonderen? Koop eenvoudig online kaarten om het festival te beleven vanuit de lucht.