Friday Digital Agency

Friday Digital Agency

 

Het is het derde jaar dat Friday partner is van het Ter Steege Ballonfestival. Friday is een full service digital agency met 80+ digital natives. Ze hebben alles onder één dak: strategy, data intelligence, brand & experience, development en marketing. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een digitaal platform of een specifieke expertise; Friday is het verlengstuk van de klant, op welk digitaal gebied dan ook.

Brede doelgroep
Volgens Thomas is het Ballonfestival elk jaar één van de leukste en meest populaire evenementen in Hardenberg. “Het trekt een hele brede doelgroep. Van man tot vrouw en van jong tot oud. Het is niet alleen voor ondernemers, maar leuk voor iedereen.” Dat is volgens Thomas de kracht van het evenement. Die brede doelgroep maakt het extra leuk om partner te zijn. “En het is natuurlijk goed voor je naamsbekendheid.”

Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te werken aan je relatiemanagement. “We nemen een aantal bestaande relaties mee met een ballonvaart. De meeste klanten kennen elkaar niet op het moment dat je de lucht ingaat.” Aan het eind van de vaart zijn de klanten volgens de directeur van Friday wat meer naar elkaar toegegroeid. “Het is bijzonder om te zien wat zo’n ballonvaart kan doen. Het brengt je echt dichter bij elkaar.”

Ongedwongen sfeer
De ongedwongen sfeer maakt dat het Ballonfestival een feest is waar Thomas en zijn collega’s graag naar toegaan. “We doen als Friday ook steevast mee met de Brunink Drakenbootrace.” Met het hele team gaan ze dan de strijd aan.

Als het aan Thomas ligt, gaat Friday in deze vorm nog wel een paar jaar door met het partnerschap. “Het is leuk om te zien dat er allerlei nieuwe manieren worden bedacht om het evenement ook aantrekkelijker te maken voor zakelijke gebruikers, zoals bijvoorbeeld het VIP arrangement. Daarnaast blijft het fantastisch om klanten en collega’s de mogelijkheid te geven een ballonvaart te maken.”

Koop direct online!

Beleef het van boven!

Een ballonvaart is een unieke belevenis! Wil je de omgeving van Hardenberg ook eens vanuit de lucht bewonderen? Koop eenvoudig online kaarten om het festival te beleven vanuit de lucht.