Bureau Strak

Bureau Strak

Het brengt je dichter bij elkaar

Het is het tweede jaar dat Bureau Strak partner is van het Ter Steege Ballonfestival. Het online marketingbureau is gespecialiseerd in het maximaliseren van het online rendement en verzorgt de online campagnes van het Hardenbergse festival. “Dat is in de meeste opzichten niet heel anders dan bij andere klanten”, vertelt Thomas Pastink. Hij is één van de directeuren van Bureau Strak. “Je hebt alleen bij het Ballonfestival een aantal fanatiekelingen. Die reageren heel enthousiast op de speciale ballonnen”, lacht hij.

Brede doelgroep
Volgens Thomas is het Ballonfestival elk jaar één van de leukste en meest populaire evenementen in Hardenberg. “Het trekt een hele brede doelgroep. Van man tot vrouw en van jong tot oud. Het is niet alleen voor ondernemers, maar leuk voor iedereen.” Dat is volgens Thomas de kracht van het evenement. Die brede doelgroep maakt het extra leuk om partner te zijn. “En het is natuurlijk goed voor je naamsbekendheid.”

Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te werken je relatiemanagement. “We nemen een aantal bestaande relaties mee met een ballonvaart. De meeste klanten kennen elkaar niet op het moment dat je de lucht ingaat.” Aan het eind van de vaart zijn de klanten volgens de directeur van Bureau Strak wat meer naar elkaar toegegroeid. “Het is bijzonder om te zien wat zo’n ballonvaart kan doen. Het brengt je echt dichter bij elkaar.”

Ongedwongen sfeer
De ongedwongen sfeer maakt dat het Ballonfestival een feest is waar Thomas en zijn collega’s graag naar toegaan. “We doen als Bureau Strak ook regelmatig mee met de Brunink Drakenbootrace.” Met het hele team gaan ze dan de strijd aan.

Als het aan Thomas ligt, gaat Bureau Strak in deze vorm nog wel een paar jaar door met het partnerschap. “Het is leuk om te zien dat er allerlei nieuwe manieren worden bedacht om het evenement ook aantrekkelijker te maken voor zakelijke gebruikers, zoals bijvoorbeeld het VIP arrangement. Daarnaast blijft het fantastisch om klanten en collega’s de mogelijkheid te geven een ballonvaart te maken.”

Koop direct online!

Beleef het van boven!

Een ballonvaart is een unieke belevenis! Wil je de omgeving van Hardenberg ook eens vanuit de lucht bewonderen? Koop eenvoudig online kaarten om het festival te beleven vanuit de lucht.