Ter Steege bouw vastgoed

Ter Steege

Een luchtballon heeft een enorme aantrekkingskracht

Ter Steege Bouw Vastgoed is al negen jaar trotse hoofdsponsor van het Ballonfestival Hardenberg. Met de financiële steun aan dit grootse evenement waar jaarlijks duizenden mensen van genieten, zorgen zij voor een stuk zekerheid en continuïteit van het spektakel. “Het ballonfestival is ons grootste sponsor-item. Wat ons betreft zetten we dat nog jaren door. We doen het met plezier. We zijn inmiddels voor de organisatie een stabiele partner, die niet zomaar opgeeft. Ook niet toen het crisis was in de bouw.”

Nieuwbouw en renovaties
Ook de opvallende gele units op het terrein, het onderkomen van de organisatie, is het werk van Ter Steege. Het Hardenbergse bouwbedrijf, dat vroeger Oude Lenferink heette, houdt zich onder meer bezig met woningbouw, nieuwbouw en grootschalige renovaties voor woningcorporaties. Zo bouwden ze de Schoutenhof, Slotgraven en ook theater de Voorveghter.

Plaatselijke betrokkenheid
Sinds 2014 zijn ze de belangrijkste sponsor van het Ballonfestival en al meer dan twintig jaar geleden verbonden ze als partner hun naam aan het ballonfestival. “Naamsbekendheid is voor ons de voornaamste reden”, zeggen Hans Kottrik, vestigingsmanager in Coevorden en directeur Peter Vollenbroek. “Daarnaast willen we wat terugdoen voor de gemeenschap. Plaatselijke betrokkenheid vinden we belangrijk.” Meer klanten of meer werk krijgen ze er niet van. “Daar gaat het ons oprecht niet om. We kunnen onszelf profileren en laten zien aan bezoekers en relaties. We nemen al jaren gasten mee. Een luchtballon heeft een enorme aantrekkingskracht merken we. Het festival is laagdrempelig en eigenlijk heel indrukwekkend.”

Bijzondere ervaring
Voor Peter en Hans verloopt het derde weekend van juni altijd hectisch. “Alle avonden gaan we omhoog. Met personeel of met gasten. Ik ben gastheer, maar ik vergeet niet zelf ook te genieten”, zegt Hans. Na al die jaren blijft het ook voor de twee mannen een bijzondere en soms onvoorspelbare ervaring. “Af en toe land je in een geïnjecteerd bouwland en kom je stinkend thuis. Twee keer voeren we over een bouwproject waar wij op dat moment aan werkten voor de klant die mee was. Ja, dat maakt zo’n topavond nog iets specialer.”

Koop direct online!

Beleef het van boven!

Een ballonvaart is een unieke belevenis! Wil je de omgeving van Hardenberg ook eens vanuit de lucht bewonderen? Koop eenvoudig online kaarten om het festival te beleven vanuit de lucht.