Wildkamp

Wildkamp

Het Ballonfestival is altijd een feestje

Wie kent ‘m niet? De Wildkamp-ballon is al jaren één van de vaste sterren aan de hemel tijdens het Ter Steege Ballonfestival. Wildkamp is een technische groothandel en dienstverlener in  watertechniek met een eigen luchtballon die je regelmatig voorbij ziet komen in het Hardenbergse luchtruim. Sinds vorig jaar is het familiebedrijf officieel partner van het driedaagse festival. “Het is mooi dat het evenement voor zo’n breed publiek is. Het is elk jaar weer een feestje”, vertelt Laura de Wilde van Wildkamp.

Banden versterken
Ondanks het brede publiek gaat het Wildkamp niet per se om zichtbaarheid. Al is dat volgens Laura wel een mooie bijkomstigheid. “Het gaat vooral om de relatie met onze eigen klanten. Het is mooi om op deze manier de banden te versterken.” De ondersteuning die Wildkamp het Ballonfestival biedt, is vooral op financieel vlak. Tijdens het ballonfestival vullen ze vijf van de veertig ballonnen. “We nemen 25 klanten mee vanuit vijf verschillende vestigingen.” De technische groothandel heeft zo’n 46 vestigingen verspreid door het hele land. Het hoofdkantoor van de technische groothandel zit ‘gewoon’ in Lutten. “De betrokkenheid met Hardenberg is daarom groot.”

Unieke ervaring
Volgens Laura is het Ter Steege Ballonfestival voor Wildkamp en haar klanten elk jaar weer een feestje. “Een ballonvaart is natuurlijk een unieke ervaring, letterlijk een hoogtepunt. De meeste klanten hebben nooit in een luchtballon gezeten. Het is heel bijzonder om mee te maken en vaak staan ze de volgende dag alweer laaiend enthousiast bij ons op de stoep om na te praten.”

Koop direct online!

Beleef het van boven!

Een ballonvaart is een unieke belevenis! Wil je de omgeving van Hardenberg ook eens vanuit de lucht bewonderen? Koop eenvoudig online kaarten om het festival te beleven vanuit de lucht.